Hvordan kan Gaitline hjelpe mot fotplager

Sko for vonde knær

Har du vonde knær og lurer på hva du kan gjøre for å lindre smertene? Problemet kan komme av overbelastning, som du forebygger med riktig skotøy. Lær mer og se vårt utvalg av sko for vonde knær her.

Vonde knær kan være utrolig plagsomt, og begrenser evnen din til å bevege deg fritt og komfortabelt. Derfor er det viktig å ta vare på knærne dine og gjøre det du kan for å unngå skade.

Hva er årsaken til vonde knær

Mange går rundt med vonde knær uten å vite hvorfor. Det kan være mange grunner til at du har vondt i knærne. 

Noen får akutte skader som gir smerter, og som du må behandles for via helsevesenet, men veldig ofte oppstår problemet over tid som en slitasjeskade. Og denne kan du selv gjøre noe med.

En av de vanligste årsakene er såkalt runner’s knee (løperkne) som forårsakes av overbelastning på foten. Dette skjer hvis du beveger deg slik at kroppstyngden fordeles ujevnt og storetå-siden av foten får for mye å bære.

Hvis du bruker feil sko kan dette være med på å forsterke smertene.

Hvordan kan GaitLine hjelpe for vonde knær

GaitLine-skoene plasserer foten i en god arbeidsstilling slik at du får stabilisert kneet. 

Skoene er designet for å få de til å tråkke ned riktig, slik at belastningen fordeles riktig. Dermed unngår du problemet med overbelastning. Du kan lese mer om teknologien bak skoene våre her. Prøv dem selv for å oppleve en helt ny opplevelse med støtte under foten.

Perfekte sko! En helt ny opplevelse med støtte under foten, ikke vondt i knær etter tur! –Ellen

En av fordelene med GaitLine-skoene er at de ikke bare er funksjonelle; de skal jo også se bra ut og passe til dine praktiske behov. Derfor har vi laget flere kolleksjoner med ulike stiler og bruksområder, slik at du kan finne de skoene som passer for deg.

Se vårt utvalg av sko for vonde knær