8 av 10 opplever positiv effekt

Gjennom omfattende forskning har vi utviklet en sko som støtter og balanserer foten på en helt unik måte. Tar du på deg et par Gaitline sko vil du kjenne effekten umiddelbart.

Sensory GaitLine (SGL)

GaitLine bruker en patentert teknologi kalt Sensory GaitLine Technology, som består av spesielle såler som er utformet for å stimulere fotens sanseceller på en spesifikk måte. Dette fører til økt bevissthet og kontroll over fotbevegelsene dine når du går.

Foten bærer alene hele kroppsvekten din

Hvis foten din beveger seg feil, kan det ha en negativ effekt som forplanter seg oppover i kroppen. Med en dårlig fotstilling, risikerer du belastningsplager i føtter, knær, hofte og rygg

Naturlig bevegelse

Sålene har en spesiell geometrisk utforming som er utviklet for å støtte fotens knokler og ledd på en naturlig måte, samtidig som de gir god støtdemping og en umiddelbar effekt.

Advance PRO
2.199

GaitLine korrigerer foten, får kroppen i balanse og reduserer belastningsplager.

Forholdet mellom fot og kropp

Du går i snitt 6000 skritt hver dag. Det er over 2.000.000 skritt i året. Flesteparten av disse foregår på hardt og flatt underlag. Hvert steg påvirker ledd og muskler i hele kroppen.

Derfor har vi utviklet GaitLine

GaitLine er designet for å hjelpe deg med å oppnå en mer naturlig gange ved å støtte fotens naturlige bevegelsesmønster. Skoene har en unik sålekonstruksjon som er utviklet for å balansere foten og gi bedre stabilitet og samhandling i hele kroppen når du står og går.

Erfaring, forskning og innovasjon

Grunnleggeren av GaitLine, Håvard Engell, fikk sin ekspertise som profesjonell ballettdanser og deretter som trener ved Olympiatoppen.

Ved Olympiatoppen var han ansvarlig for teknisk prestasjon, balanse, og skadeforebygging i 30 forskjellige idretter. Håvard er verdenskjent for sin kunnskap om balanse og gange, en erfaring han har lagt inn i sitt eget skomerke, GaitLine.

Teknologien i skoen baserer seg på biomekanisk og nevrologisk forskning og tar utgangspunkt i hvordan foten beveger seg gjennom hele gangsyklusen.

Les mer om vår historie

Kundeomtaler

Jeg har hatt mange Gaitline sko opp gjennom årene, og er det eneste skomerket jeg kan bruke i timesvis på harde underlag, uten å bli sliten eller få vondt i ryggen. Uunnværlige :) Denne modellen (Motrion retro) har i tillegg et fantastisk, kult design!

Ellen 

De beste skoene som jeg  noensinne har hatt.. Bruker 36 i størrelse og  har hallus valgus som gjør at jeg får veldig fort vondt. Også er jeg sykepleier og går veldig mye. Første gang for mine 44 år kjøpte  jeg sko som passer perfekt og jeg har ikke vondt i det hele tatt. Anbefaler fra hele mitt hjerte.

Maja