Verdens mest komfortable gå-sko?

Altfor mange opplever smerter, idretts- og belastningsskader i føtter, knær og rygg. Forskningen har i lang tid forsøkt å løse løpe- og gå relaterte skader, men ingen har helt «knekt nøtten». Frem til nå. Gaitline påstår å ha laget «Verdens mest komfortable gå-sko». For mange betyr dette bare en lett og dempende sko, men GaitLine har laget en sko som bidrar til å optimalisere foten og kroppens bevegelser. For å leve opp til påstanden som «Verdens mest komfortable gå-sko» engasjerte GaitLine IPSOS MMI (globalt ledende på markedsundersøkelser). Vi spurte kundene våre, fungerer virkelig skoene?

 1034 intervjuer ble gjennomført

 68% kvinner og 32% menn

 90% i alderen 35+

 Kundene hadde benyttet skoene fra 3–12 måneder

Resultatene var overveldene

8 av 10 kunder responderte av GaitLine hadde en positiv innvirkning på deres fysiske helse og prestasjon i hverdagen samt opplevde mindre plager etter en dag i GaitLine sammenliknet med andre sko.

9 av 10 kunder med fot-problemer opplevde mindre smerter i føtter. Smerter i føtter er eksempelvis plantar fascitt, hæl spore og hallux valgus.

8 av 10 opplevede mindre smerte i føtter, knær og korsrygg.

9 av 10 mener GaitLine er gode å stå-og gå i samt har en god passform.

9 av 10 vil anbefale Gaitline til venner og kolleger.

SGL teknologien hjelper kroppen å få et riktig steg

GaitLines hovedmål er å bidra til at du skal gå riktig og holde deg frisk. Å gå riktig vil si at du går med et bevegelsesmønster som belaster ikke bare foten din, men også resten av kroppen på en hensiktsmessig måte. GaitLine gir en umiddelbar opplevelse av balanse. Når vi går på hardt og flatt underlag er vi avhengig av en sko som tilrettelegger for det. Gaitline aktiverer foten og løfter mellom foten. Skoen korrigerer aktivt hælbeinets posisjon og balanserer foten gjennom hele steget. Dette påvirker hele kroppsholdningen og optimaliserer kroppens funk

LES MER OM TEKNOLOGIEN

Et norskutviklet skomerke

Grunnleggeren Håvard Engell er tidligere profesjonell ballettdanser og jobbet 15 år Olympiatoppen med ansvar for teknikk- og bevegelsesanalyse. Ved å jobbe tett på norske landslagutøvere, som har tatt titalls Olympiske gullmedaljer, opparbeidet han seg en unik kompetanse når det gjelder fotens betydning for en optimal idrettsprestasjon. De dyktigste idrettsutøverne og ballettdanserne har en unik bevissthet omkring fot og fotens betydning for prestasjon, slik at du enklere oppnår balanse og symmetri gjennom hele kroppen.

LES HISTORIEN BAK GAITLINE