Patented Sensory Gaitline Technology. SGL™

Gaitlines patenterte SGL-såleteknologi er resultatet av årevis med forskning og utvikling. Sålen er progressiv og støtter foten nettopp der du trenger det. Det er derfor vi kaller den "The World's Most Supportive Shoe".

Sålen som støtter foten der det trengs

Ingen føtter er like, og ingen som bruker Gaitline opplever det likt. Sålen er progressiv og støtter foten der nettopp du trenger det. Likevel er det tre viktige ting som alltid skjer uten at du trenger å gjøre noe som helst.

Skoen støtter ikke bare foten, men hele kroppen

Gaitline støtter ikke bare foten, men også knær, hofte og korsrygg. Det er fordi vår patenterte såle balanserer foten og sørger for at du unngår feilbelastninger som forplanter seg oppover i kroppen.

PS:

Visste du at 70% av informasjonen hjernen vår trenger for å koordinere stabilitet og balanse i kroppen kommer fra føttene?

Dokumentert effekt

Vi engasjerte IPSOS MMI for å spørre kundene våre, fungerer virkelig skoene?

8 av 10 kunder responderte at Gaitline hadde en positiv innvirkning på deres fysiske helse og prestasjon i hverdagen, samt opplevde mindre plager etter en dag i Gaitline sammenliknet med andre sko.

9 av 10 kunder med fot-problemer opplevde mindre smerter i føtter. Smerter i føtter er eksempelvis plantar fascitt, hælspore og hallux valgus.

8 av 10 opplevde mindre smerte i føtter, knær og korsrygg.

Les mer

Arch support

Den lille forskjellen som gjør at foten din får støtte

Under sålen finner du arch rolleren. Den støtter den naturlige formen på fotbuen. Vi sier at dette er forskjellen på støtte til foten, og ikke støtte til foten.

Med Gaitline holder du ut lenger

Mange sko er laget for å sette fartsrekorder. Det er ikke Gaitline. Vi vil vinne på utholdenhet! Og være den beste partneren på storbyturer, på nattevakter, butikkgulv og festivaler. Alle de stedene der du står og går over lang tid.

Derfor er vi stolte over å si at effekten med skoene merkes tydeligere jo lenger du bruker dem. Gjerne 12 timer i strekk.

Les mer

Erfaring, forskning og innovasjon

Vår gründer Håvard Engell har over 40 års erfaring innen biomekanikk og toppidrett. Han er ansett som en av verdens ledende eksperter innen balanse, koordinasjon og gange.

Målet var å lage en såle som ville støtte foten og kroppen på best mulig måte. Svaret ble Gaitline!

Om oss

Dette sier kundene

De beste skoene jeg noensinne har hatt! Jobber som sykepleier, så er veldig mye på beina, i tillegg til at jeg har hallux valgus. Nå kan jeg gå på jobb uten at det gjør vondt lenger!

Maja

En helt ny opplevelse med støtte under foten. Ikke vondt i knærne etter tur!

Anders

Jeg har hatt mange Gaitline-sko opp gjennom årene, og det er det eneste skomerket jeg kan bruke i timesvis på harde underlag uten å bli sliten eller få vondt i ryggen.

Espen

Jeg har hatt problemer med føtter og rygg i over 17 år, selv om jeg bare er 29. Etter at jeg startet å bruke Gaitline, har smertene i føttene forsvunnet helt og ryggen er veldig mye bedre.

Camilla