GAITLINES SENSORY (SGL) TEKNOLOGI

best i naturen

Vår kropp liker seg best i naturen, i ujevnt og variert terreng. I vår urbaniserte hverdag går vi mest på harde og flate underlag. Dette er ikke miljøet vi mennesker er skapt for. Dette kan føre til smerter og ubehag i føtter, knær og rygg.

FOTEN ER KROPPENS FUNDAMENT

Foten er kroppens fundament og påvirker holdningen og vårt velvære, helt opp til hodet. Feilstillinger i foten kan skape ubalanser og medføre feilbelastninger i føtter, knær og rygg. God fot-helse er essensielt for en sunn holdning og for å unngå muskel- og skjelettproblemer. Dermed kan valg av sko påvirke den generelle helsen. Bildeseksjonen under viser de vanligste feilstillingene i foten.

70% av informasjonen hjernen trenger for å koordinere stabiliteten og balansen i kroppen kommer fra føttene våre.

GAITLINE-SKOENE LØSER PROBLEMET

GaitLine er en norsk skoprodusent som utvikler og produserer avanserte, teknologiske sko. Vi benytter oss av vår patenterte Sensory GaitLine Techonology i alle våre produkter. SGL-teknologi er bygd opp av tre hovedfaktorer som balanserer foten og steget, noe som fremmer en naturlig gangart og støtter en sunn fotstilling på harde og flate underlag. Dette resulterer i en positiv kjedereaksjon oppover i kroppen, hvor god fotstilling kan bidra til bedre holdning og redusert belastning på føtter, knær og rygg, noe som fører til bedre generell fysisk helse og prestasjon.

Dokumentert effekt

Vi engasjerte IPSOS MMI for å spørre kundene våre, fungerer virkelig skoene?

8 av 10 kunder responderte at GaitLine hadde en positiv innvirkning på deres fysiske helse og prestasjon i hverdagen, samt opplevde mindre plager etter en dag i GaitLine sammenliknet med andre sko.

9 av 10 kunder med fot-problemer opplevde mindre smerter i føtter. Smerter i føtter er eksempelvis plantar fascitt, hælspore og hallux valgus.

8 av 10 opplevde mindre smerte i føtter, knær og korsrygg.

Erfaring, forskning og innovasjon

Grunnleggeren av GaitLine, Håvard Engell, fikk sin ekspertise som profesjonell ballettdanser og deretter som trener ved Olympiatoppen.

Ved Olympiatoppen var han ansvarlig for teknisk prestasjon, balanse, og skadeforebygging i 30 forskjellige idretter. Håvard er verdenskjent for sin kunnskap om balanse og gange, en erfaring han har lagt inn i sitt eget skomerke, GaitLine.

Teknologien i skoen baserer seg på biomekanisk og nevrologisk forskning og tar utgangspunkt i hvordan foten beveger seg gjennom hele gangsyklusen.