Vi er ikke laget for å gå på asfalt og betong

Vår kropp liker seg best i naturen, i ujevnt og variert terreng. I vår urbaniserte hverdag går vi mest på harde og flate underlag. Dette er ikke miljøet vi mennesker er skapt for. Dette kan føre til smerter og ubehag i føtter, knær og rygg.

70% av informasjonen hjernen trenger for å koordinere stabiliteten og balansen i kroppen kommer fra føttene våre.

Foten er kroppens fundament og påvirker holdningen og vårt velvære, helt opp til hodet. Feilstillinger i foten kan skape ubalanser og medføre feilbelastninger i føtter, knær og rygg. God fot-helse er essensielt for en sunn holdning og for å unngå muskel- og skjelettproblemer. Dermed kan valg av sko påvirke den generelle helsen. Bildeseksjonen under viser de vanligste feilstillingene i foten.

GAITLINE-SKOENE LØSER PROBLEMET

GaitLine er en norsk skoprodusent som utvikler og produserer avanserte, teknologiske sko. Vi benytter oss av vår patenterte Sensory GaitLine Techonology i alle våre produkter. SGL-teknologi er bygd opp av tre hovedfaktorer som balanserer foten og steget, noe som fremmer en naturlig gangart og støtter en sunn fotstilling på harde og flate underlag. Dette resulterer i en positiv kjedereaksjon oppover i kroppen, hvor god fotstilling kan bidra til bedre holdning og redusert belastning på føtter, knær og rygg, noe som fører til bedre generell fysisk helse og prestasjon.

Dokumentert effekt

Vi engasjerte IPSOS MMI for å spørre kundene våre, fungerer virkelig skoene?

8 av 10 kunder responderte at GaitLine hadde en positiv innvirkning på deres fysiske helse og prestasjon i hverdagen, samt opplevde mindre plager etter en dag i GaitLine sammenliknet med andre sko.

9 av 10 kunder med fot-problemer opplevde mindre smerter i føtter. Smerter i føtter er eksempelvis plantar fascitt, hælspore og hallux valgus.

8 av 10 opplevde mindre smerte i føtter, knær og korsrygg.

Les mer om undersøkelsen

Kundevurderinger

"Merker ikke noe til min overpronasjon lenger. Har 5 par"

-Charlotte

«Jeg har allerede slitt ut to par GaitLine-sko, og nå var det tid for et tredje par. Jeg har store plager med føttene, bekkenet og korsryggen, men disse skoene hjelper meg, og faktisk er de de eneste skoene jeg kan gå i uten å måtte ta de av med engang på grunn av smerte. En utmerket sko. Kanskje hælkappen kunne vært litt høyere»

Helen (oversatt fra svensk)

Gå dypere