GaitLine sin reise - olympisk ekspertise møter hverdagsvelvære

OM GaitLine

Som tidligere profesjonell ballettdanser med 15 års erfaring som trener for olympiske utøvere ved Olympiatoppen, opplevde norske Håvard Engell, den avgjørende rollen føttene våre spiller for vår generelle helse og prestasjon. Han forstod at riktig fotfunksjon påvirker ikke bare ballettdanserens eleganse og utøverens prestasjon, men kan også ha en betydelig innvirkning på alles daglige komfort og langsiktige velvære.

Fra visjon til virkelighet:
et norsk prosjekt forankret i fotens helse

Engell følte et ønske om å dele denne skattekisten av kunnskap og ekspertise med verden gjennom sitt norske selskap, GaitLine. Hans visjon var tydelig og grunnet i omsorg: å skape skoteknologi som tar hensyn til fotens naturlige fysiologi, fremmer symmetri og balanse i kroppen med hvert skritt som tas. GaitLine-fottøy er forankret i en dyp forståelse av at komforten til føttene dine smitter positivt gjennom hele kroppen din, fra bakken og opp til skallen.

Der presisjon møter hverdagskomfort

Slik ble GaitLine til. Våre sko er designet med presisjon basert på studier og tilbakemeldinger fra kunder, og bringer ekspertisen fra høytytende miljøer inn i din daglige tilværelse. Hver GaitLine-sko bærer essensen av Engells erfaring og tilbyr en grad av støtte og komfort som vitner om mestring, forståelse og omsorg.

Men våre sko er mer enn bare et komfortabelt valg; de er en invitasjon til å trå inn i velvære, til å bevege deg med letthet og omfavne en daglig tilværelse forankret i helse og velvære. GaitLine-sko, fra et norsk perspektiv, handler om å gi deg den støtten og omsorgen som eliteutøvere nyter godt av, og gjøre det tilgjengelig for alle.

Opplev hvilken forskjell nøye utformet fottøy kan gjøre

GaitLine er ikke bare en sko; det er et løfte om å fremme harmonisk bevegelse og velvære i hvert skritt du tar.Gå med oss inn i en verden av komfort og balanse, forankret i ekspertise og utformet med omsorg. Ta et skritt mot en sunnere, mer komfortabel vandring gjennom livet.

Kundeomtaler

Jeg har hatt mange Gaitline sko opp gjennom årene, og er det eneste skomerket jeg kan bruke i timesvis på harde underlag, uten å bli sliten eller få vondt i ryggen. Uunnværlige :) Denne modellen (Motrion retro) har i tillegg et fantastisk, kult design!

Ellen 

De beste skoene som jeg  noensinne har hatt.. Bruker 36 i størrelse og har hallus valgus som gjør at jeg får veldig fort vondt. Også er jeg sykepleier og går veldig mye. Første gang for mine 44 år kjøpte  jeg sko som passer perfekt og jeg har ikke vondt i det hele tatt. Anbefaler fra hele mitt hjerte.

Maja

Verdens mest komfortable gåsko

Svaret ligger i at GaitLine-skoens såleteknologi korrigerer fotens posisjon og bevegelse når du står og går. Dette påvirker resten av kroppen.

Lær mer om teknologien