Ignite PRO

Opplev vårt nye såleskum

IGNITE PRO ble startet som et prosjekt for å utvikle en lettere sko med mer demping og respons. Med ambisjon om å skape en unik gå-opplevelse og gi positiv helseeffekt, hvor levetid og fremtidig resirkulering var sentrale faktorer.

Ultralett sko med lang levetid

Etter 2 års tett samarbeid mellom teamet i Gaitline, vår fabrikk, Industri design studio Permafrost, 3D-tegner i Pivot Product Design, samt alpinist Aleksander Aamot Kilde er vi stolt over å lansere vår verdensnyhet. IGNITE PRO vårt nye sålemateriale i sko-modellene World Cup Pro og Advance PRO.

IGNITE PRO er laget av Termoplast Elastaner som har den kjemiske forkortelsen TPE. Den er granularbasert, det vil si at sålen blir satt sammen av tusenvis av små kuler og ved hjelp av damp får den sin ferdige form. Fordelen med damp er at vi ikke trenger ytterligere kjemikaler i såleproduksjonen. I tillegg til en mer miljøvennlig produksjon er også IGNITE PRO materialet 100% resirkulerbar. Dessverre finnes det pr i dag ikke løsning for resirkulering av skosåler, men vi er klar for fremtidige løsninger på dette.

Sko som må oppleves!

Ekstremt komfortabel med unik respons

74% respons. Dette er målt ved at man slipper en metallkule ned på sålen. Høyden kulen får etter den forlater sålen gir respons-effekten i materialet. 74% er den samme respons som er målt i Pebax.

30% lenger levetid. Målt i forhold til standard EVA og levetid på såle.

30% lettere. Dette er målt i forhold til PU som er sålematerialet Gaitline har brukt i alle sko frem til denne lanseringen.

• Drop fra hæl til forfot er 6 mm.

Sålen består av 4 komponenter. Det er mellomsålen, nylon shank, filler som er et ekstra dempemateriale som ligger over shank og til slutt yttersålen med vår karakteristiske arch roller. Skoen har også den patenterte SGL teknologien som er i alle Gaitline sko. Denne skoen tåler virkelig alle distanser du ønsker å gå. Trives spesielt godt på asfalt og andre harde underlag.

#WeAreWalkers