Fysioterapeuten deler sine favoritter

Marthe Strandbakke savnet en hverdagssko som kunne tåle det harde underlaget kroppen blir utsatt for, både for henne selv og ikke minst for pasientene hennes.

Marthe er en privatpraktiserende fysioterapeut og underviser i anatomi. Bli bedre kjent med henne og hennes favorittsko fra GaitLine, som hun mener gjør det lettere for folk å få en mer aktiv hverdag og en sunnere kropp.

GaitLine sko forebygger plager og ubehag

Strandbakke møter som fysioterapeut mange som søker en smertefri og behagelig tilværelse. Enten det dreier seg om forebygging av ubehag eller langvarig lindring av smerter, jobber Strandbakke med å gi pasientene de riktige verktøyene som kan føre til raske forbedringer i hverdagen. Et av verktøyene hun ofte anbefaler, er sko fra GaitLine.

"Uavhengig av om du går lite eller mye, er GaitLine en sko jeg anbefaler til alle, da den har en solid såle, er behagelig, anvendelig og ikke minst kan den redusere og forebygge muskel- og skjelettplager."

Hun forklarer at GaitLine-skoen umiddelbart forbedrer fotens bevegelighet, noe som resulterer i en mer optimal kroppsholdning når du står og går. På denne måten kan skoene bidra til å redusere og forebygge plager, ikke bare i føttene, men også i resten av kroppen.

Fysioterapeutens råd for å øke hverdagsaktiviteten

Strandbakke har også et til råd: Beveg deg mer! Mange sliter med tidsklemma og opplever det som utfordrende å opprettholde en aktiv livsstil i en travel hverdag. Likevel mener fysioterapeuten at dette er en målsetning vi alle bør arbeide mot.

"Helsedirektoratets anbefaling om 30 minutters fysisk aktivitet daglig er noe jeg råder både familie, venner og pasienter til å følge."

Det er fullt mulig å implementere dette i en travel hverdag ved hjelp av små endringer som øker hverdagsaktiviteten, forteller hun. Ta korte gåturer, velg trappen i stedet for heisen, og gå til og fra jobb hvis du har muligheten. Selv bruker hun GaitLine både på jobb og når hun beveger seg til og fra aktiviteter.

"Siden hverdagen min er aktiv, er jeg avhengig av en sko som gir meg best mulig støtdemping og komfort for føttene. GaitLine er mitt klare førstevalg."

Når du velger gode sko, blir kroppen mer tilfreds, og det blir lettere å ta flere aktive valg, mener Strandbakke. Med GaitLine på føttene kan aktiviteten både økes og forbedres, og det er bra for folkehelsen!

De beste GaitLine-skoene i følge fysioterapeuten

Marthe har testet flere GaitLine-modeller og deler her noen av sine favoritter!

For innendørsaktiviteter på harde gulv, enten det er som lærer eller behandler, foretrekker hun den lette og luftige modellen Track Knit, vist i produktkarusellen i fargen Chocolate/White.

På vinterstid foretrekker hun Silver Mid TRX. Denne vinterskoen finnes i flere farger, både for damer og herrer. Hun veksler mellom å bruke den fargerike varianten i beige og den mer nedtonede varianten i mørkebrun, som vist på bildet.

Fysioterapeut Marthe Strandbakke går langs vei på vinterstid med brune Silver Mid GaitLine sko på

Om Marthe Strandbakke

I dag er hun ansatt hos Nydalen Kiropraktikk og Fysioterapi, etter å ha blitt autorisert fysioterapeut i 2016. Strandbakke har jobbet på klinikken siden da, med sin bakgrunn fra utdannelse i København. Før hun ble fysioterapeut, var hun en aktiv idrettsutøver, spesielt innen håndball og fotball. Strandbakke har også utdannet seg som muskelterapeut hos Axelsons i 2010, personlig trener i 2011 og kostholdsveileder i 2012.

Hvorfor er skoen så bra?

Svaret ligger i at GaitLine-skoens såleteknologi korrigerer fotens posisjon og bevegelse når du står og går. Dette påvirker resten av kroppen.

Les mer om effekten