Gaitline ambassadør Pia Seeberg

"Jeg elsker å være aktiv i hverdagen, både med treningsøkter eller mellom slaga. Jeg har de siste årene fått en stor forkjærlighet for å kle meg praktisk, slik at jeg har lyst til å bevege meg fra sted til sted og gjennom dagen, samtidig som jeg ser presentabel og kul ut - der er jeg og GaitLine en perfect match! 10-15 000 skritt er null problem med disse på beina, de gir en fantastisk følelse og jeg merker på kroppen og ganglaget at de hjelper meg inn i en god posisjon og et godt steg."

Mine beste tips til en aktiv og god hverdag

Kle deg på en måte som ikke begrenser deg! Kle deg slik at du har lyst til å ta trappa, gå fra et møte til et annet, hoppe av bussen et par stopp før eller gå for å hente i barnehagen. Klær og utstyr som du trives i legger tilrette for bevegelse, og takket være dette nailer jeg målet mitt om 10-15 000 skritt hver dag. Hverdagsaktivitet er en av de faktorene som kan ha mest å si for helsa vår, så å legge til rette for å få til dette hver dag er et supert mål for alle!

OM PIA SEEBERG

Jeg er en 33 år gammel jente bosatt i Drammen med mann og en kid på 3, snart 4. Jeg er fysisk og mental trener, i tillegg til å være utdannet journalist - jeg har skrevet to bøker om trening, og lever i dag av å dele innhold om trening for hode og kropp i sosiale medier, samt drifte to online tjenester, TRENT og STERKERE, i tillegg til onlinekurs for gravide og for deg som har født. Du finner alltid mer info om meg og mitt på Piaseeberg.no eller på sosiale medier.

Mer OM PIA SEEBERG

Gaitline Fotoshoot i Barcelona med Pia Seeberg!