- Jo mer du går, jo større aha-opplevelse

Allerede før dagens første kaffe har Sunniva Hebel Tonne (37) gått rundt 3500 skritt.

Hun bor midt i byen, nærmere bestemt i en leilighet i tredje etasje på St. Hanshaugen – uten heis. Hun leverer og henter to barn i barnehagen fem dager i uken, og jobber på Diakonhjemmet, hvor hun går non-stop fra 07:30 til 16:30.

– Før jeg fant Gaitline var jeg helt ferdig etter jobb, noe som gikk ut over tiden med familien. Sko er bare noe jeg er nødt til å prioritere. Gaitline lar meg takle lange økter hver eneste dag, de bare funker, sier hun.

For meg som primært går på harde og flate underlag både på jobb og i nabolaget, kjenner jeg godt at Gaitline-skoen støtter der det trengs.

Livet ut

– Jeg føler jeg er blitt en slags ambassadør for Gaitline, spøker Sunniva, samtidig som hun står for det hun sier.

Sykepleieren forteller at hun har blitt hun vise, kloke på jobb som snakker om hvor viktig godt fottøy er til de yngre.

– Jeg vet ikke hvor mange skopar jeg har prøvd. Det er mange, det kan jeg skrive under på. Bekken og rygg har verket siden jeg fikk barn, så til slutt var jeg nødt til å finne det aller beste for beina mine. For meg finnes det ikke noe bedre enn Gaitline, kan Sunniva fortelle mens hun er på vei gjennom St. Hanshaugen park, i retning jobb. Det tar rundt 40 minutter i rask gange.

Skoene er utviklet basert på norsk teknologi, pent design og har materialer med lang levetid. Det er et pluss for en forbruker som Sunniva.

– Du skal ha kroppen livet ut, pleier jeg å si til kollegaene mine. Jeg har jo vært 20 år en gang selv, der skotøy ikke betyr alt. Akkurat det har endret seg.

– For at jeg skal ha energi etter jobb, og til familien min, er jeg nødt til å gå med sko som lar meg takle absolutt hele dagen, sier hun.