Derfor bruker jeg GaitLine

Jeg begynte å bruke Gaitline etter at en pasient anbefalte dem til meg. Etter å ha prøvd skoene, ble jeg umiddelbart imponert over deres komfort og deres evne til å redusere belastningen på kroppen, spesielt når jeg går på harde underlag. Skoene har vært avgjørende for å lindre mine egne plager fra en lang idrettskarriere, inkludert opererte knær og korsrygg. Jeg anbefaler nå Gaitline til alle mine pasienter, spesielt de som er mye på farten. Pasientene har gitt utelukkende positive tilbakemeldinger og har rapportert færre smerter i rygg, knær og ankler. Gaitline-skoene har til og med vært avgjørende for rask friskmelding for noen pasienter med plager som Plantar Fascit.

OM sigmund sagberg andersen

Jeg er Sigmund, en kiropraktor med over 15 års erfaring. Jeg har jobbet ved Nydalen Kiropraktikk og Fysioterapi i syv år. Jeg fullførte min kiropraktorutdannelse i England i 2008 og har siden jobbet på flere klinikker, tatt hånd om dansere og deltakere fra Skal Vi Danse, og jobbet med både håndballag og fotballag. Som kiropraktor er jeg alltid på jakt etter måter å hjelpe pasientene mine på, både i klinikken og gjennom trening og veiledning i hverdagen. Jeg er også en ivrig fotograf, noe som betyr at jeg er i konstant bevegelse, noe som tidligere har forårsaket plager, men som Gaitline har hjulpet meg å håndtere.

Mine tips til en bedre hverdag

Det første tipset mitt er å bruke riktig fottøy. Gaitline-skoene er utmerkede for å forebygge og redusere muskel- og skjelettplager i hverdagen. De er litt tyngre og hardere i materialet, men det bidrar faktisk til å minimere belastningen på kroppen. Dernest er det viktig å være oppmerksom på kroppsholdning når du sitter, både på jobb og hjemme. Riktig holdning starter allerede i ankelen når du går. Til slutt, husk at både funksjon og estetikk er viktig. Jeg setter pris på at Gaitline tar hensyn til både design og funksjon i sine sko

SIGMUND SAGBERG ANDERSEN